Maand archief

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Corona informatie

Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op een opleving van het coronavirus, aangezien het virus er nog steeds is. Om verspreiding te voorkomen, gelden de basisadviezen, zoals vaak je handen wassen, hoesten en niezen in je elleboog, bij klachten thuisblijven en een zelftest doen.

De beslisboom is een vragenschema waarmee u kunt bepalen of een kind naar de kinderopvang (en eventueel de basisschool) mag. Op de beslisboom staat ook informatie over hoe lang een kind eventueel thuis moet blijven / in quarantaine moet.

De richtlijnen zoals deze zijn opgenomen in de beslisboom, zijn dezelfde richtlijnen als die op de website van de rijksoverheid staan. De richtlijnen worden in de beslisboom alleen anders in beeld gebracht om makkelijker te kunnen bepalen wanneer een kind wel en niet naar de opvang (of naar school) mag, maar verschillen op inhoud níet van de richtlijnen zoals ze op de website van het RIVM en de Rijksoverheid staan.

Er gelden nog steeds een aantal coronamaatregelen voor kinderen die bepalen of een kind wel of niet naar de kinderopvang en/of school mag. Daarom is het belangrijk om de beslisboom te blijven gebruiken.

Beslisboom alle leeftijden – BOinK AJN RIVM_ 12122022

 

 

Contact


‘t Hunnighouwersgat
Zuidmidslandweg 19/a
8891 GH Terschelling Midsland
Tel.: 0562 - 44 85 68
E-mail ons
Naar de contactpagina