Maand archief

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Ouders

Ouderbetrokkenheid doet ertoe!

Een heldere, gelijkwaardige en open communicatie tussen alle betrokkenen vinden wij belangrijk! Daarom willen wij u als ouders volop betrekken, dit doen wij onder andere door:

  • De digitale nieuwsbrief, waarin belangrijke informatie staat om u op de hoogte te houden van wat er speelt op school. Verder ontvangt u de jaarkalender bij de start van het schooljaar, waarin een activiteitenoverzicht staat.
  • Gedurende het jaar staan er diverse gesprekken gepland samen met het kind, de ouders en de leerkracht. Zoals het startgesprek aan het begin van het jaar met als doel te bespreken wat heeft uw kind nodig om er een fijn schooljaar van te maken! Verder vinden gesprekken plaats over de ontwikkeling van uw kind, het dagelijkse werk en natuurlijk over het welbevinden van uw kind. Dit alles wordt samen besproken om goed onderwijs aan uw kind vorm te geven!
  • De Week van het Openbaar Onderwijs vindt elk jaar plaats. Het team organiseert deze week activiteiten en open lessen op school. U bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten!

Mocht u een vraag hebben of iets willen bespreken dan vinden we het fijn als u bij ons komt. Mochten de leerkrachten iets met u willen bespreken dan nemen zij contact met u op.

Contact


‘t Hunnighouwersgat
Zuidmidslandweg 19/a
8891 GH Terschelling Midsland
Tel.: 0562 - 44 85 68
E-mail ons
Naar de contactpagina